{{ error }}
Ενεργοποίηση με κλειδάριθμο

Καλησπέρα {{ user.email.substring(0, user.email.indexOf("@")) }}

ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ

Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερο της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στη FOOD EXPO 2018

Με στόχο την προβολή και προώθηση των αγνών, συνεταιριστικών προϊόντων των συνεργατών μας, συμμετείχαμε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών foodExpo 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 με 12 Μαρτίου 2018 στο χώρο της Metropolitan Expo, στην περιοχή του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος. Η εν λόγω έκθεση, αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και πότων της Ν.Α. Ευρώπης και απευθύνεται σε παραγωγούς και επαγγελματίες  που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν νέα προϊόντα για πώληση χονδρικής αλλά και εξαγωγές. Η προσέλευση στο περίπτερο της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ήταν μεγάλη και προσέφερε την ευκαιρία στους επισκέπτες του περιπτέρου μας (Hall 2, Stand C33) να γνωρίσουν και να γευτούν τα ποιοτικά προϊόντα των συνεργατών μας (ΑΣ Ζακύνθου, Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταποίησης & Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων Τρικάλων, ΑΣ Γρεβενών, ΕΑΣ Μεσολογγίου, Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας «Ρέα», Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηράκλειου, Μονοπάτι Α.Ε). Σταφίδα με σοκολάτα γάλακτος και υγείας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, παγωμένο κρασί, ήταν μόνο λίγα από τα προϊόντα που δοκίμασαν οι επισκέπτες της έκθεσης αλλά και χρησιμοποίησε ο Chef Fahd Alexandros Hassan-Kassem για να ετοιμάσει νόστιμα εδέσματα για τον κόσμο που επισκέφθηκε το περίπτερο.
O Fahd Alexandros Hassan-Kassem είναι επαγγελματίας Chef με ελληνολιβανέζικη καταγωγή, γεγονός που τον ενέπνευσε να αγαπήσει ιδιαίτερα τις μεσογειακές πρώτες ύλες, τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά. Η εστίαση μπήκε στη ζωή του από πολύ μικρή ηλικία μιας και η οικογένειά του διατηρούσε Λιβανέζικο εστιατόριο στη Γλυφάδα, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990. Ο ίδιος, σπούδασε Marketing στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυτoύ και στη συνέχεια εργάστηκε στο εν λόγω αντικείμενο σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία,  στο Dubai, πριν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου και σπούδασε την τέχνη της μαγειρικής στη σχολή Le Monde. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως μάγειρας στο χώρο του catering αλλά τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται ως Private Chef σε high profile πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, τρέχει πολυάριθμα πετυχημένα projects όπως το Tip The Chef και το Guerilla Chef.