{{ error }}
Ενεργοποίηση με κλειδάριθμο

Καλησπέρα {{ user.email.substring(0, user.email.indexOf("@")) }}

ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ σας προσκαλεί στην Έκθεση αγροτικών Τροφίμων & Ποτών

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ προσκαλεί όλους τους εμπλεκόμενους στον πρωτογενή τομέα και το καταναλωτικό κοινό στην Έκθεση αγροτικών Τροφίμων & Ποτών που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2015.

Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης είναι Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 14:00 – 19:00, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 10:00 – 17:00 ενώ η έκθεση είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό.

Στόχος είναι η γνωριμία του καταναλωτικού κοινού με τα προϊόντα της ελληνικής γης σε μια προσπάθεια ανάδειξης του εγχώριου αγροτικού τομέα και της σημαντικής του δράσης. Η ανάδειξη ποιοτικών προϊόντων, προερχόμενων από όλη την Ελλάδα, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της παρούσας έκθεσης. Όραμα και φιλοσοφία μας αποτελεί η στήριξη και η ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα και των προϊόντων που η ελληνική γη προσφέρει τόσο στο εμπορικό κοινό όσο και στον σύγχρονο καταναλωτή που αποζητά την ποιότητα και την ελληνικότητα στα προϊόντα που επιλέγει.

Με διπλό στόχο, το χονδρεμπόριο όσο και την λιανική αλλά και την προώθηση συνεργασιών εντός και εκτός Ελλάδας, και για να γνωρίσει το ελληνικό καταναλωτικό κοινό τα εκλεκτά και υψηλής διατροφικής αξίας εγχώρια προϊόντα , η Έκθεση μας έρχεται να ενδυναμώσει τον εξωστρεφή χαρακτήρα του παραγωγικού κλάδου.

Μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου ο παραγωγικός συνεταιριστικός κόσμος θα συμβάλει με την παρουσία του στην ανάδειξη και στη προβολή του ελληνικού αγροτικού τομέα. Παράλληλα ο καταναλωτής θα έρθει σε επαφή με μοναδικά ποιοτικά προϊόντα, που διατηρούν τις αξίες της ελληνικής γης.

Στα πλαίσια της κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας και των δράσεων που υλοποιεί με το πέρας της έκθεσης τα προϊόντα θα διατεθούν μέσω του οργανισμού «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» σε κοινωφελή ιδρύματα και οργανισμούς για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων.

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. Ήρθε η ώρα, η διεθνώς αυξανόμενη τάση αξιοποίησης της περισσευούμενης αγροτικής παραγωγής υπέρ κοινωφελών σκοπών με την ονομασία «gleaning» να ξεκινήσει συστηματικά και οργανωμένα και στην Ελλάδα!